Dondurucudaki enginarın nasıl çözüleceği ve pişirileceği hakkında verdiğiniz bilgiler gerçekten faydalı. Enginarın dondurulmadan önce uygun bir şekilde hazırlanması gerektiğini biliyor muydunuz? Limonlu suya batırmanın kararmayı engellediğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Ayrıca, çözdürme yöntemleri arasında buzdolabında bekletmenin en sağlıklı seçenek olduğunu düşünüyorum. Siz hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Enginarı pişirme yöntemleri arasında haşlama ve fırınlama benim favorim. Sizce hangisi daha lezzetli olur?
Dondurucudaki enginarın nasıl çözüleceği ve pişirileceği hakkında verdiğiniz bilgiler gerçekten faydalı. Enginarın dondurulmadan önce uygun bir şekilde hazırlanması gerektiğini biliyor muydunuz? Limonlu suya batırmanın kararmayı engellediğini öğrendiğimde çok şaşırmıştım. Ayrıca, çözdürme yöntemleri arasında buzdolabında bekletmenin en sağlıklı seçenek olduğunu düşünüyorum. Siz hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Enginarı pişirme yöntemleri arasında haşlama ve fırınlama benim favorim. Sizce hangisi daha lezzetli olur?
Cevap yaz