Enginarı dondurmak için öncelikle taze ve kaliteli olanlarını seçmemiz gerektiği belirtilmiş. Peki, bu taze enginarları nasıl ayırt edebiliriz? Renk ve yaprak sağlamlığı dışında başka hangi ipuçları var? Ayrıca, ön hazırlık aşamasında limonlu su kullanarak kararmasını önlemek gerçekten etkili mi? Bu aşamaların her biri ne kadar önemli ve hangi sonuçları doğurur?
Enginarı dondurmak için öncelikle taze ve kaliteli olanlarını seçmemiz gerektiği belirtilmiş. Peki, bu taze enginarları nasıl ayırt edebiliriz? Renk ve yaprak sağlamlığı dışında başka hangi ipuçları var? Ayrıca, ön hazırlık aşamasında limonlu su kullanarak kararmasını önlemek gerçekten etkili mi? Bu aşamaların her biri ne kadar önemli ve hangi sonuçları doğurur?
Cevap yaz