Enginarı hazırlamak için gereken adımlar oldukça detaylı gözüküyor. Enginarın taze ve canlı renkte olmasının önemi hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca iç baklanın haşlanması ile ilgili süreç de dikkat çekici. Haşlama işlemi sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğine dair bir deneyimin var mı? Tarifin pişirilmesi aşamasında soğan ve sarımsakların kavrulması, lezzeti artırmak için önemli görünüyor. Senin bu aşamada eklemek istediğin farklı baharat veya malzemeler var mı? Servis önerileri de oldukça ilgi çekici; taze limon suyu ve yoğurt ile sunum yapmanın lezzeti artıracağını düşünüyorum. Sen bu tarife hangi dokunuşları eklerdin?
Enginarı hazırlamak için gereken adımlar oldukça detaylı gözüküyor. Enginarın taze ve canlı renkte olmasının önemi hakkında ne düşünüyorsun? Ayrıca iç baklanın haşlanması ile ilgili süreç de dikkat çekici. Haşlama işlemi sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiğine dair bir deneyimin var mı? Tarifin pişirilmesi aşamasında soğan ve sarımsakların kavrulması, lezzeti artırmak için önemli görünüyor. Senin bu aşamada eklemek istediğin farklı baharat veya malzemeler var mı? Servis önerileri de oldukça ilgi çekici; taze limon suyu ve yoğurt ile sunum yapmanın lezzeti artıracağını düşünüyorum. Sen bu tarife hangi dokunuşları eklerdin?
Cevap yaz