Oktay Usta'nın enginar yemeği tarifine göz atarken, malzemelerin tazeliği ve hazırlanış sürecinin inceliği dikkatimi çekti. Enginarın, limon suyu ile bekletilerek kararmasının önlendiği ve sonrasında pembeleşene kadar soğanla kavrulması süreci oldukça önemli. Yemeğin içinde bulunan havuç ve zeytinyağı ile lezzeti artıracak detaylar verilmiş. Özellikle, servis önerilerinde taze nane ile yoğurt kullanımı bence çok güzel bir dokunuş. Enginarın faydaları da cabası! Bu tarif hem sağlıklı hem de pratik bir seçenek arayanlar için gerçekten ideal. Mutfağıma bu tarifi dahil etmeyi düşünüyorum, Oktay Usta'nın elinin lezzeti başka bir türden!
Oktay Usta'nın enginar yemeği tarifine göz atarken, malzemelerin tazeliği ve hazırlanış sürecinin inceliği dikkatimi çekti. Enginarın, limon suyu ile bekletilerek kararmasının önlendiği ve sonrasında pembeleşene kadar soğanla kavrulması süreci oldukça önemli. Yemeğin içinde bulunan havuç ve zeytinyağı ile lezzeti artıracak detaylar verilmiş. Özellikle, servis önerilerinde taze nane ile yoğurt kullanımı bence çok güzel bir dokunuş. Enginarın faydaları da cabası! Bu tarif hem sağlıklı hem de pratik bir seçenek arayanlar için gerçekten ideal. Mutfağıma bu tarifi dahil etmeyi düşünüyorum, Oktay Usta'nın elinin lezzeti başka bir türden!
Cevap yaz