Enginar sezonunun Mart ayında başladığını ve Nisan'da en yoğun dönemini yaşadığını öğrenince, bu sebzeyi ne zaman tüketmem gerektiğini merak ettim. Özellikle de sağlığa olan faydaları göz önünde bulundurulduğunda, bu dönemde enginarın bolca bulunması avantaj. Sizce enginarı en taze ve lezzetli haliyle nasıl değerlendirmek en iyisi olur? Ayrıca, enginarın bu kadar faydalı olması beni düşündürüyor; gerçekten de birçok yerde bu kadar yaygın olarak tüketiliyor mu?
Enginar sezonunun Mart ayında başladığını ve Nisan'da en yoğun dönemini yaşadığını öğrenince, bu sebzeyi ne zaman tüketmem gerektiğini merak ettim. Özellikle de sağlığa olan faydaları göz önünde bulundurulduğunda, bu dönemde enginarın bolca bulunması avantaj. Sizce enginarı en taze ve lezzetli haliyle nasıl değerlendirmek en iyisi olur? Ayrıca, enginarın bu kadar faydalı olması beni düşündürüyor; gerçekten de birçok yerde bu kadar yaygın olarak tüketiliyor mu?
Cevap yaz