Konserve enginarı pişirmenin farklı yöntemleri hakkında bilgi almak harika! Peki, haşlama yönteminin enginarın doğal lezzetini koruyarak en iyi sonucu vermesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, soteleme yöntemi ile lezzetini artırmanın yanı sıra, hangi baharatların kullanılması gerektiğini de merak ediyorum. Sizce en çok hangi malzemelerle harmanlandığında enginar daha lezzetli hale gelir?
Konserve enginarı pişirmenin farklı yöntemleri hakkında bilgi almak harika! Peki, haşlama yönteminin enginarın doğal lezzetini koruyarak en iyi sonucu vermesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, soteleme yöntemi ile lezzetini artırmanın yanı sıra, hangi baharatların kullanılması gerektiğini de merak ediyorum. Sizce en çok hangi malzemelerle harmanlandığında enginar daha lezzetli hale gelir?
Cevap yaz