Zeytinyağlı enginar tarifini okurken, bu lezzetin hem sağlıklı hem de pratik bir seçenek olduğunu düşündüm. Taze enginar bulmanın zor olduğu dönemlerde konserve seçeneği gerçekten de harika bir alternatif sunuyor. Enginarların hazırlanma aşamasında limon suyu kullanılarak kararmasının önlenmesi de oldukça önemli bir detay. Peki, haşlama süresi ve kullanılan sebzelerin miktarı hakkında öneriniz var mı? Ayrıca, bu tarife ek olarak başka hangi malzemeler kullanılabilir?
Zeytinyağlı enginar tarifini okurken, bu lezzetin hem sağlıklı hem de pratik bir seçenek olduğunu düşündüm. Taze enginar bulmanın zor olduğu dönemlerde konserve seçeneği gerçekten de harika bir alternatif sunuyor. Enginarların hazırlanma aşamasında limon suyu kullanılarak kararmasının önlenmesi de oldukça önemli bir detay. Peki, haşlama süresi ve kullanılan sebzelerin miktarı hakkında öneriniz var mı? Ayrıca, bu tarife ek olarak başka hangi malzemeler kullanılabilir?
Cevap yaz