Yapraklı enginarın saklanması konusunda bu kadar detaylı bilgi vermeniz harika! Özellikle haşlama işleminin ardından soğuk suya konulmasının pişirme sürecini durdurması ve renginin korunmasına yardımcı olması çok önemli bir nokta. Sizce, dondurulmuş enginarların tazeliğini ve besin değerini korumak için başka hangi ipuçları uygulanabilir? Ayrıca, dondurulmuş enginarları kullanırken en çok hangi tarifleri deniyorsunuz?
Yapraklı enginarın saklanması konusunda bu kadar detaylı bilgi vermeniz harika! Özellikle haşlama işleminin ardından soğuk suya konulmasının pişirme sürecini durdurması ve renginin korunmasına yardımcı olması çok önemli bir nokta. Sizce, dondurulmuş enginarların tazeliğini ve besin değerini korumak için başka hangi ipuçları uygulanabilir? Ayrıca, dondurulmuş enginarları kullanırken en çok hangi tarifleri deniyorsunuz?
Cevap yaz