Enginarla iç bakla yemeğini hazırlamak için gereken adımları detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Özellikle enginarların limon suyu ile ovulması gerektiğini belirtmeniz çok faydalı. Taze iç baklanın kabuklarının soyulması da önemli bir detay. Peki, yemeği pişirdikten sonra, üzerine ekleyeceğiniz dereotunu nasıl kullanıyorsunuz? Taze dereotunun lezzetini artırdığını düşünüyorum, sizce de öyle mi? Ayrıca, yoğurt ile servis etmenin yemeğe kattığı lezzet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Enginarla iç bakla yemeğini hazırlamak için gereken adımları detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Özellikle enginarların limon suyu ile ovulması gerektiğini belirtmeniz çok faydalı. Taze iç baklanın kabuklarının soyulması da önemli bir detay. Peki, yemeği pişirdikten sonra, üzerine ekleyeceğiniz dereotunu nasıl kullanıyorsunuz? Taze dereotunun lezzetini artırdığını düşünüyorum, sizce de öyle mi? Ayrıca, yoğurt ile servis etmenin yemeğe kattığı lezzet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz