Kızarmış enginar hazırlamak için hangi taze ve sert enginarları seçmem gerektiğini öğrenmek isterken, içi boş olanların acı bir tat alabileceğini bilmek güzel. Peki, enginarların dış yapraklarını temizlerken hangi yöntemi kullanmalıyım? Ayrıca, limonlu suda bekletmenin kararmayı önlemesi gerçekten etkili mi? Kızartma işleminde yağın sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim ve çıkardığım enginarları fazla yağdan arındırmak için en iyi yöntem nedir? Sos önerileri arasında yoğurt ve sarımsak karışımını denemek harika görünüyor, başka öneriler var mı?
Kızarmış enginar hazırlamak için hangi taze ve sert enginarları seçmem gerektiğini öğrenmek isterken, içi boş olanların acı bir tat alabileceğini bilmek güzel. Peki, enginarların dış yapraklarını temizlerken hangi yöntemi kullanmalıyım? Ayrıca, limonlu suda bekletmenin kararmayı önlemesi gerçekten etkili mi? Kızartma işleminde yağın sıcaklığını nasıl kontrol edebilirim ve çıkardığım enginarları fazla yağdan arındırmak için en iyi yöntem nedir? Sos önerileri arasında yoğurt ve sarımsak karışımını denemek harika görünüyor, başka öneriler var mı?
Cevap yaz