Enginarı hazırlamak için hangi adımları izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle kararmayı önlemek için limonlu su kullanmayı denediniz mi? Ayrıca, pişirme yöntemleri arasında hangisini tercih ediyorsunuz? Haşlama mı yoksa fırında pişirme mi daha çok hoşunuza gidiyor? Enginarı saklamak için buzdolabında mı yoksa dondurucuda mı tutmayı tercih edersiniz? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Enginarı hazırlamak için hangi adımları izlediğinizi merak ediyorum. Özellikle kararmayı önlemek için limonlu su kullanmayı denediniz mi? Ayrıca, pişirme yöntemleri arasında hangisini tercih ediyorsunuz? Haşlama mı yoksa fırında pişirme mi daha çok hoşunuza gidiyor? Enginarı saklamak için buzdolabında mı yoksa dondurucuda mı tutmayı tercih edersiniz? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz